Onderzoek
CONTACT
  Linqing ZH Precision Bearing Manufacturing Co. Ltd.

  lopende band

  Opgericht in 1999, heeft de fabriek een geschiedenis van 20 years.public introcuced de binnenlandse en buitenlandse geavanceerde productie en het testen het materiaal, de bedrijfsterkte is overvloedig, geavanceerd productiemateriaal, volledig opsporingsmiddelen die, van het uitstekende vakmanschap, stabiel en betrouwbare kwaliteit dragen.

   

  De fabriek specialiseert zich in de productie van diep groefkogellager, hoekig contactkogellager, landbouwmachineslager, roterend uitloperlager, molenlager, het centrerende dragen en andere types van lager, diverse soorten het dragen van, natuurlijk, klanten kunnen klanten ook aanpassen vereisen diverse types van niet genormaliseerd lager, niet genormaliseerd landbouwmachineslager en andere lagers en verwante toebehoren. Wijd gebruikt in motor, kunnen de machines, het materiaal, de voertuigen en andere gebieden in de toepassing worden geïmpliceerd. De producten worden wijd in binnen- en buitenland verkocht.

   

  Fabrieksfoto:

   

  Linqing ZH Precision Bearing Manufacturing Co. Ltd.Linqing ZH Precision Bearing Manufacturing Co. Ltd.Linqing ZH Precision Bearing Manufacturing Co. Ltd.Linqing ZH Precision Bearing Manufacturing Co. Ltd.Linqing ZH Precision Bearing Manufacturing Co. Ltd.

   

  Hoe te om een Orde te plaatsen:

   

  1. Verzend ons uw dragend onderzoek, met inbegrip van uw dragende modellen, uw hoeveelheid. Als u merkvereiste hebt, te vertellen gelieve ons welk merk u ook vereist.

   

  2. Wij zullen dragende prijs voor u opgeven. Voorts volgens de hoeveelheid goederen, zullen wij u verschillende opties van vervoer geven.

   

  3. Als u met onze prijs akkoord gaat, zullen wij proformarekening voor betaling maken.

   

   

  Onze Voordelen:

  1) Hoog - kwaliteit. 100% inspectie om ervoor te zorgen dat elk stuk - kwaliteitsproducten hoog zou zijn!

  2) Zeer Grote Voorraad. Veel Kortere Levertijd!

  3) Vervaardigingslagers en verpakking volgens uw vereisten

   

  Leverancierskwaliteit: het werken slechts met het beste


  Onze van de Leverancierskwaliteit en Ontwikkeling (SQD) afdeling waarborgt de onberispelijke levering van hoogste kwaliteits grondstoffen en componenten.
  Proceskwaliteit: nauwkeurig, op tijd productie


  Alle productiefaciliteiten wenden een Magere benadering in productie aan, implicerend elk teamlid in een filosofie van voortdurende verbetering. Wij hebben overzichtsproductielijnen in al onze installaties. De geïntegreerde productieprocesbeheersing laten ons toe om 100% van de delen bij elke kritieke productiestap te controleren.


  OEM-kwaliteit Producten


  Wij leveren onze producten aan belangrijke globale fabrikanten van transmissies, assen, verschillen, en vloeibare pompen onder andere; deze klanten gebruiken direct onze producten of integreren hen in hun Origineel Materiaal.

  Leer meer
  populaire categorieën Alle